VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Elke abonnee* kan gratis iemand meenemen naar de wedstrijd KMSK Deinze - RWDM!

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 04 oktober 2021

Zou je graag nog eens iets samen willen doen met je vader of schoonvader? Is het binnenkort de verjaardag van een goeie vriend? Sta je nog bij iemand in het krijt, of wil je graag eens met je zoon of dochter op stap? Of gewoon ooit al eens iemand willen meenemen naar je favoriete voetbalploeg?

SCHRIJF DAN ALVAST 3 OKTOBER IN JE AGENDA!

Voor de wedstrijd KMSK Deinze – RWDM krijgt elke betalende abonnee een gratis +1 ticket om iemand mee te nemen naar de wedstrijd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd; hoe meer supporters, hoe meer sfeer; hoe meer aanmoedigingen en gezang, hoe leuker de wedstrijd!

En er is nog meer! Vóór de wedstrijd zal een DJ jullie alvast in de sfeer brengen met een streepje muziek, en van 18u30 tot 19u30 zal ons barpersoneel in de Supporterskantine 818 de dorstigen laven tijdens het Happy Hour!

 

PRAKTISCHE INFO

Kom met je abonnement en identiteitskaart naar het secretariaat van KMSK Deinze om daar je gratis +1 ticket af te halen. Opgelet, de gratis +1 tickets kunnen enkel op voorhand afgehaald worden. Op de dag van de wedstrijd worden er geen +1 tickets uitgedeeld.

Omwille van veiligheidsredenen moeten we ook de naam en contactgegevens van je +1 registreren. Zorg er dus zeker voor dat je weet wie je zal meebrengen naar de wedstrijd!

De wedstrijden zijn ook nog steeds Covid Safe. Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je hier.

 

We zien jou en je +1 in de tribune. Tot dan!

#IEDEREENSKD

 

 

 

OPENINGSUREN VAN HET SECRETARIAAT:

Maandag tot en met vrijdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 17u.

 

ADRES:

Secretariaat KMSK Deinze (hoofdgebouw ingang 1)

Stadionlaan 5 - 9800 Deinze

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq