VR 19.04

20U00

Competitie

RFC Seraing - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Wedstrijden van KMSK Deinze worden vanaf 13 augustus Covid Safe

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 10 augustus 2021

Het ‘oude normaal’, het is een term die we ondertussen bijna moe gehoord zijn, maar we zullen ze toch nog eens gebruiken. Waarom? Omdat we vanaf 13 augustus alle wedstrijden van KMSK Deinze volledig Covid Safe zullen laten doorgaan. Voetbal in het Burgemeester Van De Wielestadion wordt dus opnieuw terug normaal, eindelijk!

WAT BETEKENT COVID SAFE?

Covid Safe betekent dat er geen beperkingen meer zijn tijdens de wedstrijd. Met andere woorden, er zijn geen bubbels meer, je moet geen mondmasker meer dragen en je moet ook geen afstand meer houden van anderen. Enkel nog pure voetbalsfeer!

WAT MOET JE HIERVOOR DOEN?

Op wedstrijddagen zal je niet enkel je abonnement of toegangsticket moeten meebrengen, maar ook je identiteitskaart en je Covid Safe Ticket (CST).

Dit Covid Safe Ticket is ofwel

- een bewijs van volledige vaccinatie (2 weken na laatste dosis Pfizer/Moderna/AstraZeneca, 4 weken na Johnson & Johnson)

- een negatieve PCR-test (maximaal 48u oud) of AG-test (maximaal 24u oud)

- een herstelcertificaat (maximaal 180 dagen oud)

Ben je jonger dan 12 jaar? Dan mag je het stadion wel nog steeds binnen zonder CST.

WAAR VIND JE DEZE CERTIFICATEN?

Je vaccinatiecertificaat, bewijs van negatieve PCR- of AG-test of herstelcertificaat zijn allemaal te vinden in de app CovidSafeBe.

Heb je geen smartphone? Dan kun je vooraf je Covid Safe Ticket digitaal opvragen op websites zoals mijngezondheid.be of burgerprofiel.be .

JE BENT NIET/NOG NIET/NOG NIET VOLLEDIG GEVACCINEERD, WAT NU?

Dan moet je een PCR-test kunnen voorleggen die maximaal 48u oud is, een AG-test van maximaal 24u oud, of een herstelcertificaat van maximaal 180 dagen oud. Heb je dit niet? Dan kom je helaas het stadion niet in.

WAAROM DOET DE CLUB DIT?

KMSK Deinze wil via deze weg een standpunt innemen dat de club volledig achter de vaccinatiestrategie staat. Enkel op deze manier kunnen we onze supporters de sfeer en de vrijheid teruggeven die we veel te lang hebben moeten missen en kunnen we op een veilige manier zonder beperkingen van voetbal genieten, zoals het hoort.

De seizoensopener tegen Lierse Kempenzonen op vrijdag 13 augustus om 20:00 zal dus de eerste wedstrijd met CST’s worden. Abonnementen en kaarten voor de match zijn verkrijgbaar aan het secretariaat.

Tot in de tribune!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO