ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

DE 9E TRANSFER IS EEN FEIT: GAËTAN HENDRICKX NAAR KMSK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 14 augustus 2021

De transferperiode bij KMSK Deinze is nog niet gedaan! Met de 26-jarige defensieve middenvelder Gaëtan Hendrickx is Oranje-Zwart al toe aan de 9e transfer van de zomer. Gaëtan genoot zijn jeugdopleiding bij KRC Genk, speelde enkele seizoenen bij Sint-Truidense VV en RSC Charleroi, en werd vorig seizoen door laatstgenoemde verhuurd aan KV Kortrijk. Hij ondertekent nu een contract bij KMSK Deinze voor 2 seizoenen plus optie.

“Mijn keuze voor KMSK Deinze was redelijk snel gemaakt,” vertelt Gaëtan. “Het is een ambitieuze club en de faciliteiten op Deinze zijn beter dan sommige clubs in eerste klasse. Ik ken hier al enkele spelers, en ik had ook een zeer goed gevoel tijdens het gesprek met de coach. Ik kijk enorm uit naar dit seizoen.”

Voorzitter Denijs Van De Weghe wist deze week op een persconferentie te vertellen dat er nog transfers op de planning staan, en is dan ook tevreden met deze nieuwe aanwinst: “We willen de kern nog wat uitbreiden in de breedte en Gaëtan, een man met ervaring die altijd op het hoogste niveau gespeeld heeft in België, is dan ook een mooie transfer voor de club.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq