ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

MET RUBEN GEERAERTS HAALT SK DEINZE EEN EXTRA JONGE SPITS BINNEN

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 15 juli 2021

KMSK Deinze blijft zijn verjongingspolitiek kracht bijzetten. De 20-jarige Ruben Geeraerts, 1m87, komt over van Royal Antwerp FC. De linksvoetige spits tekende er op zijn achttiende een eerste profcontract maar zal dit seizoen voor extra concurrentie zorgen in het aanvallend compartiment van KMSK Deinze. Eerder maakt Geeraerts deel uit van de Belgische U19.

“Ik ben heel tevreden met deze transfer”, vertelt Ruben. “Ik ken de coach [Wim De Decker] al van vroeger. Deinze zelf is enerzijds ook een uitdagende club waar ik mijn kansen wil grijpen, en anderzijds ook een echte familieclub waar ik me ongetwijfeld thuis zal voelen.”

“Op sportief vlak gaan we voor een goed evenwicht tussen ervaren spelers en jonge talenten. Op deze manier werken we aan de verdere groei en ontwikkeling van de club. De aanwinst van Ruben Geeraerts past dus zeker in dit plaatje”, aldus voorzitter Denijs Van De Weghe.

Ruben ondertekent een contract van 1 seizoen met optie.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq