ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE HAALT JELCO SCHAMP VAN DE ESSEVEE ACADEMIE

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 05 juli 2021

KMSK Deinze verwelkomt Jelco Schamp. De negentienjarige middenvelder komt uit de Essevee Jeugd Academie. Hij tekende er vorig jaar nog zijn eerste profcontract maar wil zijn voetbalcarrière nu echt lanceren en zich bewijzen bij Deinze.

“Na de transfers van Nathan Fuakala (20), Tim Verwaal (20), Djihad Bizimana (23) en Christophe Janssens (23) halen we met Jelco Schamp nog een extra jonge kracht binnen die onze kern komt versterken. We willen zeker verjongen. Investeren in jeugd betekent bouwen aan de toekomst”, verduidelijkt  voorzitter Denijs Van De Weghe.

Zelf geeft Jelco ook aan tevreden te zijn met de transfer naar KMSK Deinze: “Ik ben zeer blij om naar zo’n ambitieuze club als Deinze te komen. Het echte werk kan beginnen.”

Jelco ondertekende een overeenkomst voor 1 jaar met optie.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq