VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE BLIJFT ZICH VERSTERKEN: KURT ABRAHAMS ACHTSTE TRANSFER

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 17 juli 2021

De Zuid-Afrikaan Kurt Abrahams, 24 jaar, komt over van KVC Westerlo waar hij einde contract is. Kurt is een flankaanvaller die zijn debuut maakte in de Belgische competitie op 1 april 2017 met Sint-Truiden VV tegen Waasland-Beveren. Het seizoen daarop verhuisde hij naar Westerlo. Hij trad er aan in 85 wedstrijden en scoorde 19 goals. De dribbelvaardige Abrahams weet zowel met links als met rechts te scoren. Dat wil hij nu ook bewijzen bij KMSK Deinze waar hij een contract ondertekent van 2 seizoenen.

“Ik voel me hier nu al heel goed”, vertelt Kurt, “KMSK Deinze is een familieclub die me hier vanaf het eerste moment welkom liet voelen. Ik wil hier echt het beste van mezelf kunnen geven om de club en mijn teamgenoten zoveel mogelijk te helpen op het veld.”

Voorzitter Denijs Van De Weghe is ook tevreden met de aanwinst: “Het is een jonge speler met heel veel talent en een sterke mentaliteit. Hij is zeker een meerwaarde voor de club en het feit dat hij voor KMSK Deinze kiest ondanks veel interesse van andere clubs voelt goed.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq