ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE HAALT JONG KEEPERSTALENT BINNEN

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 25 juni 2021

KMSK Deinze haalt Tim Verwaal weg van Cercle Brugge. Tim, pas 20 jaar en 1,88m, is een talentvolle en ambitieuze keeper. Hij speelt al sinds zijn 12 jaar bij Cercle maar speelde daarvoor nog bij de jeugd van KMSK Deinze en kiest nu dus opnieuw voor Oranje-Zwart. Hij zal de concurrentie moeten aangaan met Tom Vandenberghe en William Dutoit.

“Uiteraard spreekt het project van de voorzitter me aan. KMSK Deinze is een club met ambitie op alle vlakken, op en naast het veld. Mijn keuze om naar hier te komen is voornamelijk een sportieve keuze. Brian Vandebussche, de nieuwe keepertrainer, kende ik al van bij Cercle Brugge, en ik kijk er echt naar uit om weer onder hem te trainen”, verduidelijkt Tim, die ook nog psychologie studeert aan de UGent.

“Tim is een jonge, beloftevolle keeper met zeer veel potentieel. We hebben heel wat positieve dingen gehoord van hem, en het is nu aan hem om er iets van te maken in deze volgende stap in zijn carrière,” aldus coach Wim De Decker.

Tim ondertekende een contract van 2 jaar.   

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq