VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

FREDERIK BRACKE MAAKT TECHNISCHE STAF COMPLEET

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 28 juni 2021

Er ontbrak nog één schakel in de bijna volledig vernieuwde technische staf van KMSK Deinze. Met Frederik Bracke is nu ook de functie van performance coach ingevuld.

De afgelopen twee seizoenen was Frederik nog actief bij Union SG als veldrevalidatierenner en daarvoor 3 jaar bij RSC Anderlecht als performance- en revalidatietrainer. Frederik is woonachtig te Waregem waar hij sinds 1997 een eigen kiné groepspraktijk runt maar zich ook voortdurend blijft verdiepen en verschillende gespecialiseerde opleidingen volgt. “Mijn doel en ambitie is om spelers fysisch beter te maken en steeds het beste uit zichzelf te halen”. Aldus Frederik Bracke.

Coach Wim De Decker reageert als volgt op de aanstelling van Bracke: “Frederik heeft een zeer interessant profiel voor ons. Hij is het gewoon om met gps-tracking te werken en heeft veel ervaring naar revalidatie toe – mede door zijn opleiding kinesitherapie. In de gesprekken kwam hij heel professioneel en gedreven over. We kijken allebei uit naar de samenwerking.”

KENNY ENGELS DE NIEUWE BELOFTENTRAINER

Kenny Engels, die afgelopen seizoen nog T2 was en waarvan eerder in mei afscheid genomen werd, keert nu terug als trainer van de beloften. Hij begon zijn trainerscarrière enkele jaren terug als hulptrainer bij JV De Pinte na een actieve voetballoopbaan bij onder andere SV Zulte Waregem, KSV Oudenaarde, en Racing Gent. Hij deed ook drie jaar wedstrijdscouting voor Antwerp FC en daarna voor Mandel United. Kenny is leerkracht wiskunde maar kan dit perfect combineren met zijn verantwoordelijkheden als trainer van de beloften. Jeugddirecteur Frederik Platteeuw is ook heel tevreden met de terugkomst van Kenny Engels: “Onze TVJO Kurt Mertens en coach Wim De Decker voerden gesprekken met Kenny en zien in hem de geknipte persoon met een perfect profiel om jeugdspelers naar de A-kern te kunnen laten doorstromen.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq