ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Niels De Schutter verlaat KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 05 mei 2021

KMSK Deinze neemt na 3 jaar afscheid van de 32-jarige verdediger Niels De Schutter.

Niels, die in het verleden uitkwam voor SC Eendracht Aalst, KV Oostende en Waasland-Beveren, werd in 2018 binnengehaald om zijn ervaring op het hoogste niveau te delen met de toenmalige jongere groep van KMSK Deinze. In totaal speelde hij 62 wedstrijden voor de club en maakte 1 doelpunt. Niels kon dit seizoen 16 basisplaatsen afdwingen, pakte daarbij 3 gele kaarten en werd viermaal vervangen.

Vorig seizoen maakte hij ook deel uit van de spelersgroep die de promotie van 1ste Amateur naar 1B kon realiseren. We appreciëren Niels voor zijn constante inzet en bijdrage voor de club en wensen hem alvast veel succes toe in zijn verdere carrière.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq