ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

MICHIEL DE LOOZE TEKENT BIJ!

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 17 mei 2021

KMSK Deinze heeft de overeenkomst met verdediger Michiel De Looze met 2 jaar verlengd.

Michiel De Looze, 22 jaar, kwam in 2019 over van Rupel Boom FC en kende daarvoor een opleiding bij RSC Anderlecht U19. Dit seizoen gaf hij 4 assists en maakte zelf een onvergetelijk doelpunt tegen Lierse Kempenzonen. Hij trad uiteindelijk aan in 21 wedstrijden waarvan 18 basisplaatsen en speelde in totaal 1629 minuten.

Voor Michiel was er geen enkele reden om niet bij te tekenen. “Ik ben nog relatief jong en kan zeker nog progressie maken. In Deinze ben ik echt ‘thuisgekomen’, ik woon hier graag en mag hier mijn favoriete job uitoefenen, voetbal. Ik zal me dan ook elke dag voor de volle 100% blijven inzetten”.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq