ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE VERLIEST MET JULIEN MORTIER EEN CLUBMONUMENT

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 15 mei 2021

Vrijdag 14 mei, overleed plotseling Julien Mortier op 78-jarige leeftijd. Julien was meer dan twintig jaar heel nauw betrokken bij het SK Deinze, waar van het grootste deel in de beheerraad en als voorzitter van het dagelijks bestuur.

Julien is geboren in Meigem maar toen hij in 1971 trouwde met zijn lieftallige vrouw Agnes uit Vinkt, verhuisden ze naar Hoboken-Antwerpen om er een kruidenierszaak te runnen. Marc Hoste, de toenmalige voorzitter van  SK Deinze, leverde er met zijn firma Marco-Beth hespen en het was toen ook Marc die Julien overtuigde om bestuurslid te worden. Toen ze na 33 jaar, in 2003, terugkeerden naar Meigem om te genieten van hun welverdiend pensioen, kon hij zich nog meer inzetten voor zijn favoriete club. Julien was er niet weg te slaan, het werd zijn tweede thuis en hij voelde zich ook goed in deze familiale club. Julien betekende heel veel voor de club en hij was er dan ook heel actief. Julien was lange tijd verantwoordelijk voor het horecagedeelte binnen de club, hij  ontving met klasse het bezoekende bestuur en begeleidde sponsors en genodigden naar de middenstip voor de aftrap van de wedstrijd. En na de match zette hij zich graag bij voor een boompje kaarten. Hij vertegenwoordigde SK Deinze ook op verplaatsing. Keer op keer was hij present, strak in het pak, de SK-pin opgespeld, sabbelend aan een dikke sigaar. We zullen hem missen. Dit jaar zouden Julien en Agnes hun 50-jaar huwelijk vieren. Helaas, het heeft niet mogen zijn.  De hele SK Deinze-familie wil Julien van harte danken voor al wat hij voor onze club heeft betekend.

We willen onze oprechte deelneming betuigen en sterkte toewensen aan Agnes en familie in deze moeilijke periode van diepe rouw.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq