ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK Deinze neemt afscheid van Renato Neto en Vic Seurynck

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 05 mei 2021

Na 1 seizoen neemt KMSK Deinze afscheid van Renato Neto. De 29-jarige Braziliaanse middenvelder trad 14 keer aan bij Oranje-Zwart en speelde in totaal 534 minuten, waarvan 4 keer in de basis en 10 keer als invaller. Hij pakte dit seizoen 3 gele kaarten.

Vic Seurynck kwam over van onze beloften en kon dit seizoen definitief aan te sluiten bij de A-kern. De 20-jarige student handelsingenieur kreeg de kans zich tijdens een aantal oefenwedstrijden en tijdens de Croky Cup te bewijzen, en mocht ook enkele competitiewedstrijden plaatsnemen op de reservebank.

Wij willen graag Renato en Vic bedanken voor hun dagelijkse inzet voor de club en wensen hen alle succes toe in hun verdere carrière.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq