ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

JANNES VANSTEENKISTE VERLENGT ZIJN CONTRACT BIJ KMSK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 06 mei 2021

KMSK Deinze heeft de overeenkomst met Jannes Vansteenkiste met 2 jaar verlengd.

De 28-jarige linkervleugelverdediger was het voorbije seizoen meer dan een certitude in de Deinse rangen. Hij dwong in de voorbije competitie in elk van de 28 wedstrijden een basisplaats af, werd slechts zesmaal vervangen en rijfde zo met zijn 2431 minuten ook de trofee binnen van de meest gespeelde minuten in 1B.

Jannes speelde eerder bij Club Brugge en Royal Antwerp FC, en stapte in 2019 over van Roda JC naar KMSK Deinze. “Ik voel me goed bij Deinze en ben dan ook heel tevreden om me langer aan deze club te kunnen binden”, aldus Jannes, die geen reden zag om niet bij te tekenen.

Coach Wim De Decker werkte in het verleden ook al samen met Jannes: “Ik ken zijn capaciteiten en weet hoe Jannes is zowel op en naast het veld. Hij is professioneel en heeft nu ook de ideale leeftijd om de rest van de ploeg op sleeptouw te kunnen nemen.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq