VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

VIKTOR BOONE VERLENGT VERBLIJF BIJ KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 30 april 2021

KMSK Deinze is bijzonder verheugd om het verlengd verblijf van Viktor Boone te kunnen aankondigen.

Ondanks interesse van andere clubs besliste Viktor om toch bij te tekenen en te kiezen voor het langetermijnproject van KMSK Deinze. Ook coach Wim De Decker is blij met de contractverlenging: "Viktor heeft snelheid, is groot en sterk en heeft sowieso een mooi profiel waar we ver mee kunnen geraken. Hij bezit zeker over de nodige capaciteiten, en het is nu aan hem om te tonen wat hij in zijn mars heeft". Voorzitter Denijs Van De Weghe geloofde 3 jaar geleden al in Viktor toen hij hem op twintigjarige leeftijd overnam van Sparta Petegem dat toen in 2de Amateur aantrad. Dit seizoen werd Viktor gekweld door enkele blessures maar speelde uiteindelijk toch 8 wedstrijden, waarvan 6 in de basis. Hij kende zijn opleiding bij KAA Gent, en tekent een contractverlenging van 2 jaar bij KMSK Deinze.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq