VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Veerkrachtig Deinze pakt na sterke remonte een punt tegen Union

Nieuws Bericht geplaatst op zondag 25 april 2021

KMSK Deinze heeft na een sterke tweede helft een punt gepakt tegen Royale Union Saint-Gilloise. De kampioen uit 1B kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij Labeau en Undav. Na de rust kwam Deinze veel vinniger uit de kleedkamer en met dank aan Staelens en De Belder werd de penibele situatie rechtgezet. Beide ploegen hadden daarna nog de kans om het spel in hun voordeel te keren. De ‘Tigers’bibberden in het slot nog even, maar uiteindelijk pakten ze na een sterke remonte toch een punt.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq