VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

VANVER: UW PARTNER IN SCHRIJNWERK VAN A TOT Z

«Meer dan 20 jaar TOPkwaliteit»

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 17 april 2021

De eenmanszaak Gino Vanderhaeghen uit Zwevezele is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot het bloeiend schrijnwerkersbedrijf VANVER nv dat furore maakt met topschrijnwerk op de particuliere markt en projectmarkt in West- en Oost-Vlaanderen. Tot op vandaag levert VANVER een totaalaanbod in schrijnwerk op maat, voor alle binnen – en buitenafwerking, van deuren tot wanden en plafonds, meubelwerk en alle bijhorende afwerking. Als klant geniet u van het comfort van één aanspreekpunt voor alle werken en kan u rekenen op een duidelijke planning en correcte opvolging. Op die manier biedt VANVER een uitmuntende service bovenop hun jarenlange ervaring. “Van het eerste contact tot de definitieve oplevering staat ons VANVER-team elke klant met de glimlach ter beschikking”, vertellen de zaakvoerders Gino Vanderhaeghen en Eddy De Keukelaere. “We werken met materialen van topkwaliteit en met ons hoogstaand machinepark spelen we snel en flexibel in op de wensen en noden”.

WAT DOEN WE

□ Totaalinrichting zonder zorgen!

Voor alle binnen-schrijnwerk, van deuren, wanden en plafonds tot meubelwerken en gevelbekleding, kan u bij ons terecht. Zowel grote volumes als kleine reeksen worden met de grootste zorg afgewerkt. Bij elke opdracht bekijken we wat nodig en gewenst is en voorzien we een duidelijke planning en nauwgezette opvolging. Of het nu gaat om een totaalproject in onder-aanneming of een kleiner project in eigen uitvoering, elk werk wordt met de grootste precisie en zorg uitgevoerd.

□ Deuren

Met een eigen machinepark staat VANVER in voor het vervaardigen van alle mogelijke soorten deurengehelen. Brandwerende en niet brandwerende deurbladen. Bovendien is VANVER een ISIB-gecertificeerd plaatser van branddeuren. Zodoende kunnen wij zelf instaan voor de keuring.

□ Wanden en Plafonds

VANVER produceert de gewenste wanden en plafonds in gipskarton, houtmaterialen of metaal, en staat in voor een perfecte plaatsing. VANVER voorziet de meeste geschikte wand- en plafondsystemen.

□ Akoestiek 

We besteden heel wat aandacht aan het kiezen van de juiste wand- en plafondbekleding. VANVER voorziet desgewenst een voorstudie, met metingen en rapportering en advies.

□ Gevelbekleding

Ook voor buiten voorziet VANVER de gewenste gevelbekleding, rekening houdend met alle externe factoren.

□ Schrijnwerk

Alle schrijnwerk van klein tot groot! Een keuken – of badkamermeubel, een bureau of ingemaakte kast kan ook meegenomen worden in uw totaalproject.

□ Onderhoud

Voor diverse klanten, voornamelijk ziekenhuizen en openbare diensten staat VANVER in voor het onderhoud en herstellingen van het schrijnwerk. Ook jaarlijkse controles.

TROEVEN

□ Uw partner in schrijnwerk van A tot Z, met kennis, ervaring en passie

□ Compleet aanbod onder één dak  

Elke opdracht wordt door VANVER tot in de puntjes voltooid. Geen bijkomende partners meer nodig om extra timmerwerk te doen, dus ook geen onnodige vertraging.

□ Grote capaciteit, kleine moeite !

VANVER kan rekenen op een uitgebreid team van vakmannen met kennis van zaken.       

□ Calculatiedienst in huis!

De eigen calculatiedienst voorziet bij elke opdracht een offerte op maat. Aanbestedingen worden met de grootste zorg opgevolgd en op basis van lastenboek en plannen wordt steeds een gedetailleerd voorstel opgemaakt.

REALISATIES

□ Totaalinrichting op maat

Voor elke opdracht, het gepaste schrijnwerk! We stellen met trots enkele projecten voor, waar we als partner voor het schrijnwerk aan meegewerkt hebben. Van grote projecten zoals “Scholen van Morgen” over tal van renovatieprojecten in de rust- en verzorgingssector tot horecazaken en particuliere opdrachten.

AARZEL NIET OM VANVER TE CONTACTEREN

Zowel bij aanbesteding als bij uitvoering bieden wij u graag een gedetailleerde offerte in nauw overleg met u/of uw architect en op basis van het lastenboek en/of de plannen stelt onze calculatiedienst u het nodige en gewenste schrijnwerk voor. 

VANVER nv                          |                      www.vanver.be

HILLE ZUID 9                                              info@vanver.be

8750 ZWEVEZELE                                       051 61 24 95

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq