VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

STAY SAFE – TAKE CARE – WE ARE DARK……. and you never walk alone!

«DARK wereldspeler in verlichting»

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 02 april 2021

Dark is fabrikant van designverlichting. Zaakvoerder Marnick Smessaert startte 20 jaar geleden een bescheiden bedrijfje in verlichting op maar wist zich in die periode te profileren in de markt van de verlichting als een wereldspeler. Dark won 88 internationale design awards en exporteert intussen over 43 landen wereldwijd. Een verhaal van vele spannende projecten dat tot even spannende individuele ontmoetingen leidde.

“Dit was pas mogelijk door een magische mix van mensen die steeds in DARK geloven, harde werkers die een  brandende passie hebben voor schoonheid, voor materialen en voor mensen” beweert Marnick.  Ieder project is een uitdaging qua concept en is telkens een andere mix van verlichting en sfeer. Dat kan zowel voor kantoor, particulier of  ontmoetingsplaatsen gaan zoals cafés, restaurants, kerken, winkels  allerlei tot zelfs TV-shows. Door DARK te zijn hopen wij iedereen te inspireren en nuttige gezelligheid in uw verlichte ruimte te brengen. Als lokale partner van SK Deinze werd  de supporterslounge 818 onder handen genomen, dit was leuk om te doen, aldus de zaakvoerder. 

 

3 DOELGROEPEN

kantoren & co-working  |  bars & restaurants  |  autogarages & retail & kledingwinkels etc.

 

DARK AT NIGHT NV

Dark is fabrikant van tientallen eigen merken en dit stopt nooit.

BE INSPIRED: CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN

 

DARK AT NIGHT NV    |   WWW.DARK.BE

Vliegplein 43                   info@dark.be

9991 MALDEGEM            051  71 81 40

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq