VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

SK DEINZE HAALT LICENTIE BINNEN.

«Stadiondossier loopt helaas opnieuw vertraging op»

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 13 april 2021

Voorzitter Denijs Van De Weghe kreeg gisteren vanuit de Stad slecht nieuws. Het stadsbestuur besliste immers om de omgevingsvergunning i.v.m. het nieuwe stadion opnieuw in te trekken. De Stad geeft grif toe dat er een verkeerde procedure gevolgd werd wat betreft het milieukundige luik en ze willen het risico op een procedureslag absoluut vermijden waardoor ze nu een nieuwe correcte aanvraag indienen.

“Ik ben uiteraard ontgoocheld. Ik heb hierover een afspraak met de burgemeester”, zegt Denijs Van De Weghe. “We zijn intussen 5 jaar bezig met het bouwdossier. Net nu we klaar zijn om te bouwen krijgen we dit. Het is puur je reinste Kafka. Eerst de problemen en gevolgen van corona en nu zullen we nog wat extra geduld moeten uitoefenen tot het najaar. Maar ik troost me bij de gedachte: beter nu dan te worden stilgelegd eens de werken reeds zijn opgestart”, weet een strijdvaardige voorzitter. “Bovendien kregen we ook positief nieuws vanwege de licentiecommissie al is het nog niet officieel. We halen de licentie voor komend seizoen zowel voor 1B als voor 1A. Daarbij komt als geroepen de goedkeuring op onze aanvraag tot uitstel met één jaar tot oktober 2022 betreffende de realisatie van de nieuwe tribune. Het worden nog drukke en vooral spannende maanden maar ik blijf het volste vertrouwen hebben dat alles goed komt. Ik blijf ook rekenen op de steun van onze supporters en sponsors want zonder hen kan ik het evenmin. Intussen zijn we ook volop bezig met de uitbouw van een volwaardige ploeg voor volgend seizoen. Want wat ben je met een mooi en nieuw stadion als je sportief niks presteert”, besluit Denijs.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq