VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Jouw mening telt!

Supportersenquête

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 21 april 2021

Het seizoen loopt op zijn einde en we strijden nog steeds voor de derde plaats in 1B. We zijn al een tijdje zeker dat we ook volgend seizoen in 1B zullen aanvatten, maar we willen ons ook al voorbereiden op volgend seizoen. In dit coronajaar zijn er al heel wat stappen gezet in de professionalisering van de club. We willen op dit elan verder gaan en daarvoor hebben we de hulp nodig van jullie, onze supporters.

We willen graag weten wat er leeft bij jullie. Wat vinden jullie van de communicatie dit seizoen? Welke merchandise willen jullie volgend seizoen in de webshop? Vinden jullie dat er voldoende interactie is tussen de club en de supporters?

We kunnen niet wachten om alle meningen en ideeën te horen! Daarbij maak je ook nog kans op een gesigneerd shirt van onze tweevoudige Player Of The Month, Youssef Challouk!

Vul hier de enquête in! 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq