VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

GLAS KENT GEEN GEHEIMEN VOOR GROUP CEYSSENS

Van ontwerp over productie en plaatsing tot totaalservice

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 09 april 2021

Group Ceyssens, is een bloeiend familiebedrijf dat intussen ruim 55 jaar toonaangevend is in de glasindustrie voor zowel professionelen als particulieren, van renovatie tot nieuwbouw. “We werken met 150 hoogopgeleide medewerkers en zijn actief niet alleen in België maar ook in heel Europa en ver erbuiten. We zijn flexibel en staan voor iedereen klaar om de oplossing op maat uit te werken. Kwaliteit en service zijn prioriteit”, vertelt zaakvoerder Dirk Ceyssens. “Glas zorgt voor licht, transparantie en geeft je een gevoel van ruimte en openheid. Dit zijn bepalende factoren in de architectuur. Aangezien wij ook een innovator zijn van glas voor de bouw kunnen we perfect op vraag en maat werken van iedere klant”, verduidelijkt Dirk.

Showhouse, een demonstratiehuis met een knipoog naar het huis van de toekomst

Group Ceyssens ontwikkelde doorheen de jaren zoveel vooruitstrevende nieuwe raamproducten dat er besloten werd een showhouse neer te zetten op het fabrieksterrein, waar alle realisaties en vooruitstrevende raamproducten gedemonstreerd worden. Dit gaat van beweegbare zwembadbodems tot compleet verzinkbare ramen. Dit huis kreeg daardoor de allure van het huis van de toekomst!

Het onmogelijke mogelijk maken

Group Ceyssens beperkt haar activiteiten niet enkel tot het produceren en plaatsen van glas maar legt zich eveneens toe op het bedenken en voortdurend ontwikkelen van gloednieuwe producten.  “Ik ben zeer trots op dit innovatief aspect van onze firma. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Vorig jaar zijn we gestart met het bouwen van nog een bijkomende productiehal van 10 000m² met een volledig nieuwe, geautomatiseerde productielijn voor isolatieglas. We laten niks aan het toeval over. Kwaliteit, service, ervaring met ook oog voor design en detail. We staan open voor alle klanten, niet alleen B2B, maar evengoed voor totaalprojecten op de particuliere markt.” aldus een ambitieuze zaakvoerder.

Producten

□ Minimalistische ramen (high end):

 - Vrijwel profielloos systeem voor vaste en schuivende glaspartijen.

□ Aluminium buitenschrijnwerk

□ Exterieur glas

-  Structureel verlijmd glas; Structurele beglazing verleent uw gebouw prestige   en maximale transparantie, twee sterke commerciële troeven. > B2B, Industriebouw/Gevelbouw

- Isolerend glas

□ Interieur glas

- balustrades, glazen vloeren, binnenwanden en deuren in volglas, stalen omkadering of steel look alu. > B2B en projectmarkt.

□ Verwarmd glas

□ Renovatie glas

□ Brandwerend glas

□ Alu/staalschrijnwerk gevelbouw

- Gordijngevels en vitrines > B2B, Industriebouw/Gevelbouw

 

Voor meer informatie, ga naar: www.groupceyssens.com

011 570 100
info@groupceyssens.com

Adres:
Industrieterrein De Schacht
Mijnwerkerslaan 35
3550 Heusden Zolder
Belgium

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq