VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Gauthier Libbrecht trekt naar Mandel United

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 24 april 2021

Na zes seizoenen zal Gauthier Libbrecht KMSK Deinze verlaten. Toch halen we voor de laatste match van Gauthier in Deinse kleuren graag nog eens enkele sportieve hoogtepunten en herinneringen naar boven.

Zo keren we even twee en een half jaar terug in de tijd en nemen we je graag mee terug naar 26 september 2018. Een moment dat in elk oranje hart gegrift staat. KMSK Deinze veroverde op die dag de scalp van Club Brugge in de Croky Cup. Het Burgemeester Van De Wielestadion was die zaterdagavond tot de nok gevuld. Huilende mensen, supporters op hun knieƫn en een uitgelaten sfeer; de drie elementen die aanwezig waren die avond om te stunten tegen de toenmalige leider in de eerste klasse.

Onze verdediger was sinds 2015 actief voor Deinze. In totaal verdedigde hij maar liefst 111 matchen de kleuren van onze club en was hij goed voor twee doelpunten. Gauthier maakte vorig jaar ook deel uit van de selectie die kampioen wist te spelen in de eerste amateurklasse.

We wensen Gauthier het allerbeste toe in de toekomst en in zijn nieuwe uitdaging bij Mandel United!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq