VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Regenboogweekend in Pro League voor diversiteit en respect

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 04 maart 2021

Komend weekend houden de Pro League en haar clubs opnieuw de Football for ALL­campagne, de regenboogcampagne die een statement maakt voor diversiteit en inclusie op en rond de velden en tegen homofobie en racisme en andere vormen van discriminatie en ongelijkheid. Met de slogan "Football for All" benadrukt de Pro League haar engagement; Voetbal is er voor iedereen.

Het Belgisch voetbal gaat dit weekend opnieuw getooid in regenboogkleuren. De kapiteins van de Jupiler Pro League (speeldag 29) als de 1B Pro League (speeldag 22) teams zullen de wedstrijden afwerken met een regenboogkapiteinsband, terwijl ook de cornervlaggen in regenboogkleuren gehuld zullen zijn. De Pro League trekt hiermee de Football for ALL­campagne op gang, die later deze maand ook opgenomen zal worden door de Rode Duivels.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq