VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

V³ BOUWT VOOR U

Stijlvol wonen, unieke nieuwbouwprojecten met moderne of landelijke architectuur

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 18 februari 2021

V³ is een projectontwikkelaar van drie ondernemers uit Deinze: Yves Vande Putte, Denijs Van De Weghe, Guido Vanmeirhaeghe. Er zijn momenteel twee projecten lopende: Residenties Torenpark en De Sterre. Verder zijn er nieuwe projecten op til, die wij in de nabije toekomst graag aan u zullen voorstellen.

“Wij zijn een vrij jonge vennootschap die vooral streeft naar unieke nieuwbouwprojecten met de klemtoon op kwaliteit”, aldus Guido. Ik heb tevens al meerdere jaren ervaring met bouwen en wil ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met een mooi afgewerkt product. “De keuze van goede materialen en een solide bouw zijn belangrijk”, weet Yves. “Dat een mooie omgeving, bereikbaarheid én centrale ligging een must zijn voor een geslaagd project moeten we u niet vertellen”, verduidelijkt Denijs. Wie voorstellen heeft voor potentiële locaties mag ons steeds contacteren. Wij luisteren met belangstelling en staan steeds open voor nieuwe projecten.

RESIDENTIE DE STERRE

Dit nieuwbouwproject biedt ruimte aan 14 appartementen met een bewoonbare oppervlakte tussen 86 en 146m² exclusief terras, 9 carports met berging, 5 autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging en dit in het centrum van Astene , vlak aan de kerk.

De gelijkvloerse appartementen (106m²) beschikken over een zuidoost gericht terras (14m²) met zicht op de gemeenschappelijke binnentuin.

 De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 86m² en 146m² en beschikken tevens over een terras.

Het is er stijlvol en betaalbaar wonen én het biedt een ideale uitvalsbasis met winkels in de buurt én een groene omgeving om te ontspannen. De oriëntatie van dit bouwproject én de landelijke architectuur laten u zowel binnen als buiten overvloedig genieten van uw nieuwe thuis. 75% is reeds verkocht ! Aarzel bij interesse dus zeker en vast niet om ons te contacteren.

 

Klinkt dit voor u als een project geschikt voor uw veilige thuis als uitvalsbasis?

Dan nodigen wij u graag uit voor meer informatie over dit project en uw concrete toekomstplannen! Aarzel niet want er zijn nog slechts 4 appartementen beschikbaar.

RESIDENTIE TORENPARK

De 8 appartementen met onderliggend handelspand alwaar “ Happetijt” zich sinds kort mocht vestigen is volledig verkocht.   

Maar misschien bent u nog op zoek naar een garage of een vaste autostandplaats?

 

Deze zijn gelegen op wandelafstand van het stadscentrum; een vlotte aansluiting met de ring én in de onmiddelijke omgeving vindt u de E17-snelweg en het station.

Heden is nog 1 garage en 2 autostaanplaatsen te koop.

Benieuwd naar onze huidige en volgende projecten? Houd dan zeker onze website in te gaten.

 

Wenst u meer info of een afspraak?

WWW.V3CONSTRUCT.BE  |    INFO@V3CONSTRUCT.BE  |    09 386 94 95

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq