ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Filip Declercq draagt snelheid van levering, volume, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het betonvaandel!

WE ZIJN ALS FIRMA NAUW VERBONDEN AAN HET VOETBAL. ONZE DEPOT IN DEINZE LIGT IN DE ACHERTUIN VAN SK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 11 februari 2021

Filip Declercq volgde zijn vader Willy op die de firma oprichtte in 1968. De start bestond uit het aannemen van transport van materialen, vooral met het oog op wegeniswerken. Vanaf 1976 werd in Waregem beton gemaakt en geleverd. In 1987 nam zoon Filip het roer over en deed het bedrijf gestaag groeien.

Uitbreiding

“In 2006 richtte ik de dochteronderneming BETESCO op waarmee we betontrappen produceren” verklaart Filip. Maar ook betoncentrales nam hij over. “Momenteel beschikken we over vijf betoncentrales: Waregem, Tielt, Wielsbeke, Deinze en Harelbeke, waar ook een breekwerf is” vertelt Filip ons verder.

In 1994 werd de firma uitgebreid met CRTC Belgium – Lataire, een groothandel in bouwmaterialen voor bedrijven en particulier. Tien jaar later in 2014 kwam ook ACTAIR erbij, een bedrijf die zorgt voor compostsubstraten.

Familiale sfeer en flexibele omgang met klanten

Reeds jarenlang staat Declercq Stortbeton gekend als een onderneming met een familiale sfeer met meer dan 150 werknemers. Een gecentraliseerde planning, een grote vloot aan betonmixers en andere, in totaal 160 voertuigen. De moderne meervoudige centrales zorgen ervoor dat Declercq Stortbeton zich zeer flexibel kan opstellen ten opzichte van de klanten. “Dit is in de  huidige marktomstandigheden een grote troef als bedrijf. We staan voor snelheid, volume, kwaliteit en flexibiliteit” aldus Filip.

Kwaliteit

Een eigen betonlabo onder leiding van een betontechnoloog staat aan de basis van het kwaliteitssysteem van Declercq Stortbeton. Daarbij zorgen kwalitatieve grondstoffen, moderne apparatuur en welopgeleide medewerkers ervoor dat de geleverde producten voldoen aan de strengste normen. “De betonlaboranten volgen dagelijks nauwgezet de kwaliteit van de geleverde artikelen op want kwaliteit vind ik super belangrijk. Dat vind je trouwens ook terug in onze planning, service en dienst na verkoop” besluit Filip.

WWW.STORTBETONDECLERCQ.BE  |   INFO@STORTBETONDECLERCQ.BE

056/60 09 15  |  VAART RECHTEROEVER 59  ▪ DEINZE  

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq