ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

PARTNER IN DE KIJKER

AD DELHAIZE DEINZE: DE GROOTSTE VAN HET LAND !

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 04 december 2020

Wie de stad Deinze binnenrijdt langs N43, de Gentse Steenweg kan er niet naast kijken. Een gigantisch complex met een gebouw van 2800 m² en een zeer ruime parking van 325 plaatsen. Gestart in 1985 en 35 jaar en drie uitbreidingen later kan de familie Dewitte prat gaan op de grootste AD Delhaize van het land. Goed twintig jaar geleden was Geert een visionair of noem hem revolutionair toen hij ook een ondergrondse parking van 54 plaatsen inrichtte. Het vergde een zware investering maar het loonde. Nu kwam er nog een verbruikerszaal bij, magazijnen en werkruimtes. Een ding is zeker: het is aangenaam winkelen in AD Delhaize Deinze waar de klant nog koning is! We zijn als club KMSK Deinze AD Delhaize Deinze en de familie Dewitte dankbaar om onze partner te zijn.

Ruimte, verse producten en prima service zijn geen loze modewoorden maar gelden als superbelangrijk voor de familie en dat wordt door de klant geapprecieerd. Ze werken allemaal samen, Geert Dewitte, zijn vrouw Nadia en zoon Sam in Deinze en Tom in AD Delhaize Waregem. “We zijn tevreden met de uitbreiding. Mensen zijn heel druk bezig, hebben weinig tijd om iets te nuttigen onder de middag. Wij hebben in onze winkel een mooi gamma van belegde broodjes, soepen tot koude en warme schotels, elke dag vers klaargemaakt. Soms aten de mensen dit op in hun auto of op onze parking.

Dat bracht ons op het idee van een verbruikersruimte van 140m² waar iedereen zelfstandig zijn/haar eten kan opwarmen, een drankje of koffie kan aanschaffen uit onze automaat of gewoon zijn broodje kan nuttigen aan een tafeltje” vertelt zoon Sam ons. “Maar naast dit werd de winkel grondig aangepakt. Er is de nieuwe afdeling wijn en sterke dranken, de rekken, het interieur, de decoratie en het plafond werden aangepakt. We besparen ook 40% op energieverbruik want ons koelsysteem van onze frigo’s schakelden we over van freon naar CO2 en de verlichting werd allemaal ledverlichting” vult vader Geert verder aan. Geert is een selfmade man. Toen hij pas 16 was begon hij als slager in Brussel te werken maar hij was ook aan de slag in Antwerpen en Gent. In 1982 kwam hij in Deinze als chef-beenhouwer werken in AD Delhaize, toen nog aan de overkant naast Weba. Drie jaar later kocht hij de winkel en in 1993 verhuisde hij naar de huidige locatie en zette een winkelruimte van 1280 m². Maar daar bleef het niet bij. In 1999 zette hij een ondergrondse parking en daarna een grote keuken. In 2006 kwam er alweer een uitbreiding en nu dus nog eens. “Met de huidige oppervlakte van 2800 vierkante meter hebben we de grootste Delhaize van het land. Met de verbruikerszaal zijn we opnieuw trendsetter van een grotere beleving en betere service voor de klant. We hebben altijd geopteerd voor ruime wandelgangen tussen de verschillende rayons. Nu met de corona is dit ook zeker handig en veiliger winkelen.

We besteden trouwens heel veel aandacht aan alle veiligheidsmaartregelen. Tenslotte hadden we ook steeds aandacht voor de mindermobiele mensen. Zo schaften we jaren geleden speciaal twee zit-winkelkarren aan” besluit Sam.

AD Delhaize is ook al jaren partner van KMSK Deinze. Deze week verscheen een leuk filmpje op de social media. Je moet zeker en vast snel nog eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van KMSK Deinze.   

Weet je nog niet wat te eten dezer dagen of met de Kerst – en Nieuwjaarsdagen, neem dan zeker een kijkje op de website van AD Delhaize.    

WWW.DELHAIZEDEINZE.BE  |   INFO@DELHAIZEDEINZE.BE   |    09 386 05 71

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq