ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

MIG MOTORS: 4 MERKEN, 9 LOCATIES, 1 TEAM

De toekomst is nu, samen naar de mobiliteit van morgen!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 11 december 2020

MIG Motors staat voor professionele mobiliteit en dat betekent de dag van vandaag meer dan alleen maar een wagen afleveren. Net daarom bundelde MIG Motors hun expertise, kennis en ervaring om de tevredenheid van de klant naar een hoger niveau te brengen en hen nóg beter van dienst te kunnen zijn. Ze hebben met hun 9 locaties – en vanaf 1 januari 10 – altijd wel een vestiging in de buurt en met 4 merken bieden ze een ruime keuze voertuigen aan, zowel nieuw als tweedehands én bedrijfsvoertuigen. MIG Motors is ook partner van KMSK Deinze. “Zopas leverden wij 20 voertuigen op de club voor de spelerskern en staf”, vertelt Marketing Manager bij MIG Motors Veronique Vande Velde.

Sterke troeven

MIG Motors is de officiële verdeler in Gent en Meetjesland van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Volkswagen bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens. De groep wil zich onderscheiden a.d.h.v. hun 3 sterkste troeven: productaanbod, dienstverlening en imago. “Concreet zoekt MIG Motors steeds naar de beste oplossing aan een zo laag mogelijke prijs, waarbij service primeert en een transparante communicatie de kers op de taart is”, aldus Veronique Vande Velde. 

Samen groeien

Samen realiseren zij onvergetelijke momenten zodat u niet enkel klant wordt, maar ook hun trouwste fan en ambassadeur. “Wij luisteren continu naar onze klant, proberen aan hun noden te voldoen en dat op alle niveaus van onze organisatie en geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden”, verduidelijkt de communicatieverantwoordelijke.

MIG Motors is een snelgroeiende groep met ruim 200 medewerkers in 9 verschillende vestigingen. Bij MIG Motors werkt men in een familiale sfeer met mensen die dezelfde passie delen voor klanten en hun mobiliteit. De waarden die zij hierbij hoog in het vaandel dragen zijn respect, vertrouwen, samenwerking en zelfontplooiing

Veronique Vande Velde: “Overtuigd om ook bij ons te werken? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturesite en ontdek er misschien wel je droomjob”.  

Steeds in uw buurt

In regio Gent & Meetjesland is er altijd wel een MIG-vestiging in de buurt. In elk van die 9 concessies staan medewerkers steeds voor u klaar. U verhuist, begint een nieuwe zaak of bent op zoek naar een mobiliteitsoplossing? Bij elk moment en elke grote stap in uw leven is MIG Motors er om u te adviseren op vlak van mobiliteit.

KMSK Deinze

Er werd na afloop van de vorige overeenkomst een nieuw contract afgesloten met de ploeg in 1B. “Net als in 2018, koos SK Deinze terug voor de SEAT Arona. Er werden 20 voertuigen geleverd. Deinze was tevreden, wij met MIG Motors ook, dus logisch dat het contract werd verlengd. Wij zijn dan ook verheugd om verder als partner te kunnen samenwerken met KMSK Deinze”, besluit Veronique Vande Velde.  

 

WWW.MIGMOTORS.BE  |  WWW.JOBS.MIGMOTORS.BE  |  INFO@MIGMOTORS.BE 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq