VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KWALITEIT EN KLANTGERICHTHEID STAAN VOOROP BIJ DE ROO

DE ROO SCHILDER – DECORATIEWERKEN & COLORA DEINZE EN TIELT

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 24 december 2020

Schilder- en decoratiewerken De Roo is een gevestigde waarde en dit al tientallen jaren, de derde generatie intussen. Een en al ervaring, een gezonde KMO met een 35-tal medewerkers. “We zijn gestaag blijven groeien en hebben daarom naast de schilder – en decoratiewerken ons opgedeeld en uitgebreid met TENDE, een winkel op de markt voor decoratie en COLORA, een winkel voor kwaliteitsverf en advies , aan de Gentsesteenweg in Deinze en Fonteinestraat in Tielt”, verduidelijkt zaakvoerder Peter De Roo.

Particulieren

Gaat het om een nieuwbouw of een renovatie? Wil u een volledige woning laten schilderen of bepaalde delen? Bent u ook op zoek naar raamdecoratie of een totale interieurinrichting?
Dan bent u bij De Roo aan het juiste adres. “U kunt bij ons terecht voor vakwerk in de brede zin van het woord. We staan onze klant graag heel nauwgezet bij met advies, begeleiding, keuzebepaling van kleurgebruik en technieken”, weet Peter. “We hebben oog voor elk detail met als doel een perfect eindresultaat. Daarvoor halen we specialisten in huis, ook voor andere adviezen zoals tapijten, meubilair, verlichting. Bovendien zijn we zeer flexibel en spelen we in op elke vraag. Of we nu moeten werken tegen een krappe deadline voor welk project ook, toch blijven we kwaliteit bieden met een grote afwerkingsgraad”, geeft Peter nog mee.   

Bedrijven

“Ook voor bedrijven hebben wij een service op maat, van schilderwerken tot een totale interieurinrichting. Wij zien architecten  als partners in de echte zin van het woord en zorgen ervoor dat het ontwerp vertaald wordt naar een prachtige realisatie. Daarbij denken we out-of-the-box en kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van technieken zoals kalleien en luchtgommen. Uiteraard bespreken we graag ook de raamdecoratie met iedere betrokkene. Kortom bij De Roo vind je een ervaren, betrouwbare en kwalitatieve partner”, vertelt een gedreven Peter   

Terugkerende klanten

“We kunnen intussen een lange lijst met projecten voorleggen van onder meer kantoren, ziekenhuizen, banken, immo-projecten,…Onze klanten zijn in vele gevallen vaste partners geworden, het bewijs van onze kwaliteit die we leveren. Die vertrouwensband vind ik heel belangrijk”, aldus Peter.

Colora

“Bij Colora, de verfwinkel in Deinze of Tielt vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers” zegt verantwoordelijke Ingrid Notterdaeme.

 

 

DE ROO SCHILDER – EN DECORATIEWERKEN  

MARKT 137

9800 DEINZE                                                                   

09/386.18.24  

info@de-roo.be en www.de-roo.be   

 

COLORA  

GENTSESTEENWEG 41/1      

9800    DEINZE                                               

09/380.00.67

colora.deinze@colora.be en https://www.colora.be/nl/colora-deinze

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq