VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

EERSTE ONLINE GAMETOERNOOI VAN KMSK DEINZE MET ICEWOLVES OP ZATERDAG 2 JANUARI 2021 OM 13:00 UUR

Supporters, sympathisanten en liefhebbers van het gamen, hou je klaar!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 25 december 2020

Het is een feit. Gameliefhebbers schrijf u vandaag nog in en neem deel aan het eerste ‘KMSK DEINZE FAN TOURNAMENT’. Zoals we enkele weken terug reeds aankondigden kwam onze club tot een samenwerking met Sven Mayné van IcesWolves Esports. IceWolves kwam op haar beurt tot een akkoord met partner KAYZR en twee begeleiders zodat het toernooi op zaterdag 2 januari kan starten! Ook esporter Gilles De Decker en coach Timothy Steenbeke zijn er klaar voor. Vanaf de leeftijd van 13 jaar kan men deelnemen, jong en minder jong. En niet alleen de echte gamers kunnen hun kans wagen.

Instructies

  • Deelnemen kan door 5 euro over te schrijven op rekening BE57 3304 2120 1235 Belangrijk: Vermeld in de mededeling uw nickname zodat we het kunnen traceren.

 

  • Stuur een bericht via Facebook na betaling naar IceWolves Esports met je voornaam, achternaam en nickname.

 

  • Als het bedrag ontvangen is, wordt een link doorgestuurd via een Facebookbericht. In die link kan je u inschrijven en alvast de spelregels nalezen.

 

 

  • Inschrijven kan tot en met dinsdag 29 december.

Voor verdere vragen is er een toernooi-chat voorzien bij de toegestuurde link. Daar zullen moderators al uw vragen beantwoorden.

Casting

Het toernooi zal ook gestreamd worden door onze esporter Gilles De Decker, bijgestaan door Glenn De Rycke, op het volgend kanaal https://www.twitch.tv/vusinfifa

Winnaar

De winnaar krijgt een gepersonaliseerd shirt van de eerste ploeg. Daar bovenop ook nog een echte wedstrijdbal van ADIDAS. En die winnaar mag ook nog eens opnemen tegen onze esporter Gilles.

Niet aarzelen, gewoon deelnemen!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq