ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

BRASVAR’ken « DE BESTE PRODUCTEN ZORGEN VOOR DE BESTE GERECHTEN»

Daar hoort nu ook het BRASVAR-BIERTJE bij

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 18 december 2020

Brasvar is aan zijn derde generatie toe. In de velden van het landelijke Nevele - Deinze kweken Kristof en Angelique reeds jarenlang het BRASVAR’ken, een Durocvarken, op een duurzame en ecologische manier. Ze staan hiermee aan de absolute top. Het Brasvar’ken krijgt authentieke voeding van eigen bodem wat zorgt voor de bijzondere smaak van het varkensvlees van weleer. Daar hoort al eens een traditioneel gebrouwen biertje bij. Door een samenwerking met Let It Beer kwam het Brasvar bier tot stand.

“Wij zijn 25 jaar geleden begonnen maar 10 jaar terug zijn we gestart met het ‘Brasvar verhaal’ vanuit het idee kwalitatief vlees af te leveren”, vertellen de zaakvoerders Angelique Dobbels en Kristof Verschelde. “BRASVAR staat voor betere kwaliteit. We zijn echt beginnen werken op het ras en de voeding. Brasvar is een begrip geworden in de culinaire wereld: slagers, chef-koks, zelfs sterrenchefs of hobbykoks zijn fan van een lekker stuk varkensvlees en dan denken ze algauw aan BRASVAR, want met de beste producten worden de beste gerechten bereid”, weet Angelique.

Don’t worry – Beer Happy

Op beurzen, Brasvar cafés, netwerkevenementen en demonstraties ontdekten Angelique en Kristof dat een artisanaal gebrouwen bier van hoge gisting de perfecte begeleider is van hun Brasvar vlees en charcuterie. “Wat oorspronkelijk een zorgvuldig gekozen etiketbier was, heeft nu een volledige make-over gekregen met de creatie van een origineel recept voor een blonde tot amberkleurige tripel van 7,5% Alc. met een zeldzaam evenwicht van lichtzoet en bitter en een vol en moutig karakter, dit in een nieuw vormgegeven flesje met sleeve”, verduidelijken Angelique en Kristof vol enthousiasme. “We deden hiervoor een beroep op de kennis en know-how van Geert De Paepe van het Gentse bierbedrijf Let It Beer”.

Cadeau

In deze periode van Kerst en Nieuwjaar is dit biertje een mooi geschenk. Diverse geschenkverpakkingen behoren trouwens tot de mogelijkheden. “Ons Brasvar Bier is te koop bij diverse drankenhandels en supermarkten alsook bij sommige slagers en delicatessenzaken die het Brasvar vlees verkopen”, besluit Angelique.

 

Info

WWW.BRASVAR.BE   |   LANDEGEMSTRAAT 14  ▪  NEVELE-DEINZE          

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq