ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Matchsponsors Verlingua & Van Crombrugge in de kijker

PUBLI-REPORTAGE KMSK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 25 november 2020

Verlingua en Van Crombrugge zullen samen de match tegen Club NXT sponsoren. Graag stellen we beide sponsors uitgebreid aan u voor!

VERLINGUA VOOR AL UW VERTALINGEN EN TAALOPLEIDINGEN

VERLINGUA VOOR AL UW VERTALINGEN EN TAALOPLEIDINGEN

Spelers SK Deinze krijgen taalopleiding, een eerste stap tot teamspirit!

Meer en meer wordt onze maatschappij een smeltkroes van culturen en nationaliteiten. Ook voetbalclubs ontsnappen er niet aan. KMSK Deinze heeft heel wat Belgen in zijn rangen lopen maar tijdens de transferperiode kwamen toch enkele niet-Belgen de rangen vervoegen. Kennis van het Nederlands is nodig maar volstaat niet meer. Zo kunnen we niet meer naast het Frans omheen, maar ook Spaans en zeker het Engels is een internationale taal.  Talenkennis bij spelers is daarom superbelangrijk om te kunnen communiceren onder elkaar en dus ook de eerste stap tot een goede teamspirit!  Christophe Vercruysse van het vertaalbureau VERLINGUA helpt onze club en spelers hierbij enorm vooruit, niet alleen óp maar ook naast het veld! “We brengen de lessen op een leuke, speelse manier. Spelers krijgen hier een unieke kans aangeboden door de club om hun talenkennis uit te breiden. Spelers als Renato Neto en Ronald Vargas leren hier Nederlands. Zo kan Ronald thuis Nederlands praten met z’n kroost en verloopt voor hen de integratie in Vlaanderen vlotter. En zo hoeven spelers zich niet altijd enkel en alleen op het voetbal te focussen. Mens sana in corpore sano.” motiveert Christophe.

VERLINGUA werd opgericht in 2008 door Christoph Vercruysse, lesgever aan de Université de Mons en beëdigd vertaler aan de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk. In datzelfde jaar behaalde hij met onderscheiding zijn diploma in de Vertaalkunde, ging aan de Hogeschool Gent aan de slag als lector en volgde hij een lerarenopleiding aan de Universiteit van Gent.    

Christophe bouwde een sterk team rondom hem met gemotiveerde vertalers, uit alle hoeken van de wereld. Christophe, Amélie, Jana, Jorijn en Hanaé zorgen hierbij voor een vlekkeloze coördinatie.

MISSCHIEN KAN VERLINGUA OOK U HELPEN, IN UW BEDRIJF OF PRIVÉ

VERLINGUA helpt u graag bij al uw anderstalige communicatie in uw bedrijf of privé:  schriftelijk dankzij vertalingen of mondeling door taaltrainingen.

Vertalingen

VERLINGUA staat voor SUPER SERVICE: binnen de drie werkuren wordt vrijblijvend een concrete offerte en levertermijn opgemaakt en na bevestiging wordt de vertaling binnen de 24 uur gestart. Alle vertalingen worden  uitgevoerd door native speakers. De vertalers hebben eigen specialisatie in verschillende vertalingen: commerciële, juridische, technische,  interne communicatie en website. “Er wordt 100% opvolging gegarandeerd waarbij een tweede vertaler alles naleest en vertalingen achteraf telkens worden gereviseerd.  Prijsberekening gebeurt op basis van het aantal woorden, zonder minimumtarief.           Gegarandeerd een eerlijke prijs! Een beëdigde vertaling of legalisatie van officiële documenten is mogelijk.” verduidelijkt Christophe.  

Taaltrainingen

Uw budget is ons vertrekpunt” zegt zaakvoerder Christophe Vercruysse die met de klant persoonlijk alle opties bespreekt en ook met alle mogelijke subsidieaanvragen graag helpt.   

Talen: Frans, Nederlands, Duits, Spaans en Engels, volledig op maat van uw bedrijf, aangepast aan de situaties en heel efficiënt. Basiskennis wordt gratis en vrijblijvend gescreend.

Locatie

De kantoren van Verlingua bevinden zich in het Westwing Business Park in Roeselare. De taaltrainingen organiseren ze met veel plezier ook inhouse bij de klanten.  

Info

WWW.VERLINGUA.BE  |    INFO@VERLINGUA.BE  |    051/62 79 76

Adres

KWADESTRAAT 149   ▪   8800 ROESELARE

MANOLITO VAN CROMBRUGGE BVBA: PLAATST & HERSTELT VERWARMINGSTOESTELLEN EN SANITAIR VOOR NIEUWBOUW EN VERBOUWINGEN

Manolito is een professionele loodgieter die een klein bedrijf startte in 2013 nadat hij 25 jaar ervaring had opgebouwd in centrale verwarming, sanitair, onderhoud en herstellingen ervan. “Ik werk voorlopig bewust met één werkman. Zo wil ik langzaam groeien en hecht ik veel belang aan de service en dienst na verkoop. Elk toestel plaats ik zelf. Het contact met de klant vind ik heel belangrijk” vertelt Manolito. 

“Wij leveren kwaliteit maar houden toch rekening met het budget van de klant.” zegt  Manolito.  “Wij geven vrijblijvend een prijsofferte voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Onze centrale verwarming is van hoogstaande kwaliteit: vloerverwarming,  radiatoren als hernieuwbare energie, alles kan in samenspraak met de klant. Dat geldt ook voor alle sanitair. Zelfs oude badkamers vernieuwen wij met evenveel enthousiasme en liefde voor het vak. Tenslotte zijn wij eveneens een reparatiedienst voor alle verwarmingsinstallaties en sanitair in de regio Deinze, ook al leverden en plaatsten wij die niet zelf” besluit een gemotiveerde Manolito.

Info

WWW.VC-SANITAIR.BE  |    INFO@VC-SANITAIR.BE  |   0475/90 47 83

Open:   maandag tot vrijdag van 07:00 tot 19:00

            Zaterdag van 08:00 tot 13:00

Adres

VINKTSTRAAT 23 ▪ 9800 DEINZE

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq