VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

IN DE KIJKER: Vic Seurynck

VAN BELOFTEN NAAR A-KERN: VIC SEURYNCK

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 24 november 2020

Vic Seurynck is een jong talent. Hij kwam over van de beloften en kreeg zo de kans om definitief aan te sluiten in de A-kern van KMSK Deinze. De 20-jarige student handelsingenieur mocht zich al vrij snel, van bij de start van het seizoen, bewijzen in de groep en zo ook zijn kunnen tonen tijdens een aantal oefenwedstrijden. Missie alvast geslaagd want hij wist de trainers te overtuigen van zijn kunnen!

“Ik ben echt supercontent. Met een topsportstatuut is het mogelijk mijn studies te combineren met het profvoetbal waardoor ik overdag kan meetrainen” verduidelijkt Vic. Tot aan de U13 genoot hij een opleiding in club Brugge, waarna hij  1 jaartje in KV Oostende vertoefde, om dan 5 jaar bij Cercle Brugge te shotten. Hij keerde nog eens terug voor 1 jaar naar KVO om vorig jaar in augustus de overgang te maken naar de beloften van Deinze. En nu staat hij aan de drempel van een echte profcarrière. ”Het is een toffe bende bij Deinze met een professionele omkadering,  met goede trainers en spelers, waarbij ik me verder kan ontplooien. Ik ben een verdediger en vooral op de linksback positie. Ik ga er telkens 100% voor. Ik mocht al drie competitieduels plaatsnemen op de bank en tegen Thes in de Croky Cup stond ik zelfs in de ploeg. Jammer genoeg verloren we die bekermatch. We zien wel wat de toekomst brengt. Ik hoop natuurlijk op een profcontract. Ik probeer sowieso het maximale uit mijn nog jonge carrière te halen” besluit Vic.

Leuk om weten is dat Vic de kleinzoon is van James Storme, die als middenvelder onder andere bij AA Gent en Standard Luik speelde in de jaren ‘60. Als coach werkte hij in de jaren ‘90 onder andere voor KV Oostende, Boom, Kortrijk, Lokeren en Beerschot.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq