VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

In de kijker: COR-GAS, wedstrijdsponsor KMSK Deinze – SK Lommel

MEER DAN 60 JAAR ERVARING IN GAS EN VERWARMING Voor warmte en sfeer moet je bij COR-GAS zijn.

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 20 november 2020

COR-GAS NV is meer dan een begrip in Deinze en ruime omgeving. “Ze zijn ongewoon goed in gastechnologie” en “Huishoudtoestellen koop je bij een vakman!” In 1958 startte Maurice Cornelis als éénmanszaak de firma op in Deinze. Hij begon met de import en verkoop van fornuizen en kookketels. De zaak evolueerde naar een KMO gespecialiseerd in verwarming, gas en elektro. Zoon Filip en dochter Katie, de tweede generatie, kwamen begin de jaren 80 het bedrijf versterken. Ze breidden het aanbod verder uit en de firma telt momenteel een team van een 15-tal werknemers.

Verkoop en service

COR-GAS is dé specialist op gebied van gastoepassingen, voor particulier én professionele klanten en dit voor zowel bij nieuwbouw als verbouwingen. Ze leveren gas, plaatsen en onderhouden centrale verwarmingen, zorgen voor stijlvolle inbouwhaarden en vrijstaande kachels in meerdere uitvoeringen en verschillende merken.                                             Naast verkoop van haarden en kachels zijn ook wisselstukken en accessoires te verkrijgen.

COR-GAS staat, sinds jaren en vooral nog meer na enkele ‘hete zomers’, ook in voor de koelte in huis, airconditioning op maat !

De elektro-afdeling van COR-GAS is de firma TRAVECOR. Deze biedt een groot assortiment elektro voor uw keuken: Amerikaanse koelkasten, grootkeukenfornuizen, stoomovens, inbouwtoestellen en zijn verdeler van gerenommeerde merken zoals Miele, Siemens, AEG, NOVY,….

Ben je op zoek naar een professionele leverancier voor keukentoestellen op maat, nieuwbouw of verbouwing, dan kan je ook bij COR-GAS/TRAVECOR terecht.

COR-GAS & TRAVECOR beschikt  over een eigen team voor plaatsing en installatie, eigen technici voor onderhoud, reparaties en dienst na-verkoop.

Locatie

Naast de kantoren en het atelier bevindt zich een ruime toonzaal. U bent er steeds welkom voor vrijblijvende informatie.

Openingsuren toonzaal :

Alle dagen open van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 18:00; op zaterdag van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00.

 

N.V. COR-GAS – TRAVECOR BV
KAREL PICQUELAAN 92
9800 DEINZE

09/381.81.00  

info@corgas.be en www.corgas.be

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq