ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Wijnverkoop ten voordele van onze Jeugdacademie

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 26 oktober 2020

In deze moeilijke tijden kan ook onze Jeugdacademie een steuntje in de rug gebruiken.  Het Eetfestijn, Versele-Laga Paastornooi, QU!Z, jeugdkantine... we moesten het dit jaar allemaal noodgedwongen schrappen.

Daarom slaan we samen met onze vaste wijnleverancier Rabotvins de handen in elkaar en organiseren we een wijnverkoop ten voordele van onze jeugdwerking. Rabotvins stelde hiervoor een mooie selectie samen van toegankelijke en klassevolle wijnen uit verschillende prijscategorieën.

Met de feestdagen in aantocht is dit het ideale moment om je kelder reeds wat aan te vullen en bovendien ook reeds een tof geschenk te voorzien.  Samen met je bubbel kan je genieten van deze topwijntjes terwijl je bij het klinken op betere tijden onze jeugdwerking steunt!

Op deze webpagina, die je steeds kan terugvinden onder de webshop, heeft u een volledig overzicht van onze champagne en wijnen met een woordje uitleg erbij.  Bestellingen gebeuren via het webformulier dat je er helemaal onderaan kan terugvinden. Iedereen kan bestellen dus maak zeker reclame bij je omgeving, collega's, vrienden en familie! 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq