VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

THE VOICE VAN HET STADION GEEFT NA 30 JAAR MICRO DOOR

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 01 oktober 2020

Wie speaker zegt in Deinze, zegt in één adem Roland. Toch vindt hij dat het na ruim 30 jaar dienst – nota bene als vrijwilliger – welletjes geweest is. Met hem verdwijnt ook de familie Van Steenpuiste met Francine en Gerard. Geen Roland, geen schoon matchke meer in het Sportje. Wat zullen we het missen!

Het komt allemaal onverwachts maar Roland denkt er zo niet over. Hij had een plan en zo geschiedde. “Coronatijden doet een mens nadenken. Ik ben geen driemaalzeven meer...”mijmert Roland. “Ik koester die vele mooie momenten aan de micro. Nooit vergeet ik de match Deinze – Waregem voor meer dan 8000 supporters op een zonnige zondagmiddag. Onze voetbalvirtuoos Nico Vanderdonck, ik zet hem naast Messi en Zidane bij mijn voetbalidolen” gaat Roland verder.

“Het was op aandringen van toenmalige secretaris Walter Cattoir eind jaren 80 dat ik de taak als omroeper overgenomen heb van wijlen Roger De Wilde. Mijn zoon Bruno speelde toen doelman in de nationale jeugdreeks van SK Deinze. Ik was ook voorzitter van BBC Donza basket en een fervente biljarter. Het schrijven van columns doe ik al van jongsaf, eerst voor het clubblad BBC Donza, later voor SK Deinze, SPORTJE” vertelt Roland met veel enthousiasme.

Schrik voor het zwart gat heeft Roland niet. “Ik lees mij te pletter in drie kranten per dag, tijdschriften, …. Radiomaken doe ik bij TEQUILA sinds de geboorte van 'UPTODATE', dus meer dan 17 jaar...al zal ook dit binnenkort verleden tijd zijn. De opvolging is hierin verzekerd. Zo hoort het!. Ik blijf natuurlijk muziek beluisteren. Zo behoren Fleetwood Mac, CCR en Johnny Cash tot mijn favorieten ” aldus Roland die eigenlijk een echte Gentenaar is. “Ja, ik blijf in eerste instantie een Buffalo al werkte ik steeds erg passioneel voor SK Deinze. Ik zal natuurlijk al even passioneel voor SK Deinze blijven supporteren” besluit Roland.

We bedanken Roland voor zijn enorm grote verdienste en jarenlange inzet voor KMSK Deinze. “Roland, geniet ten volle verder van zoveel andere geneugten van het leven”  

De moeilijke zoektocht naar een opvolger is begonnen.

Ook benieuwd wie Roland zal opvolgen? Volg het nieuws op de website kmskdeinze.be, “In de kijker” !

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq