VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Ook voor de Croky Cup gelden de coronamaatregelen!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 09 oktober 2020

Nog steeds geen bezoekende supporters en voortaan totaal rookverbod

Zaterdag 10 oktober om 19:30 uur maakt Deinze de verplaatsing naar Thes Sport voor de 32ste finale van de Croky Cup. Met aandrang wordt aan de Pro League clubs gevraagd om het protocol aan te houden. Dit betekent dat er geen bezoekende supporters worden toegelaten. Afstand houden en mondmaskerplicht blijven behouden. De enige uitzondering hierop is wanneer er wordt gegeten of gedronken. De wet voorziet geen uitzondering voor rokers.

Dit zal ook gelden voor onze eerstvolgende thuiswedstrijd op vrijdag 23 oktober, tegen Westerlo. Er is een algemeen rookverbod dat afgedwongen wordt van bij aankomst in het stadion tot bij vertrek. Om samenscholingen te vermijden, kunnen er immers ook geen rookzones voorzien worden.

Om te anticiperen op de stijgende besmettingscijfers, zal de Pro League eerstdaags in samenwerking met het Interfederaal Comité voor Testing & Tracing een communicatiecampagne uitrollen om de Coronalert app te installeren bij de fans en de wedstrijdbezoekers in het bijzonder. Wij als club wordt gevraagd om hieraan mee te werken en onze supporters te motiveren deze app te installeren.

Via verschillende visuals, social media en op onze LED-boarding zullen wij u beste supporters hierover verder over informeren.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq