ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

OOK U21 COMPETITIE STILGELEGD

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 30 oktober 2020

De CEO van de Pro League, Pierre François, liet ons weten dat na overleg is besloten om voorlopig de U21 competitie stil te leggen tot 29 november. Met deze maatregel wenst de Pro League de verplaatsingen te beperken en zo de gezondheid van spelers en staffs te beschermen maar ook het aantal individueel afgelaste wedstrijden te beperken en integrale speeldagen zo veel mogelijk te behouden. Op 23 november wordt een evaluatie ingepland om de verdere stappen te bekijken. De wedstrijden en trainingen van onze 1ste ploeg gaan voorlopig wel nog door.

Alle jeugdwedstrijden – en trainingen stopgezet

Zoals reeds in een eerdere mededeling meegegeven werd na overleg met de burgemeester en de omringende gemeenten van Deinze beslist dat wij als KMSK Deinze alle jeugdtrainingen en wedstrijden te schrappen tot nader order, dus ook voor de U21.

 

We wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopen met deze actie ons steentje bij te dragen om het virus zo vlug mogelijk te verslaan. Dat moeten we met z’n allen doen!

 

 

Wij houden u verder op de hoogte van verdere ontwikkelingen via www.kmskdeinze.be of social media.

 

Houd het veilig en draag zorg voor ieders gezondheid!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq