ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

CORONAMAATREGELEN STRENGER MAAR ABONNEES NOG TOEGELATEN !

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 20 oktober 2020

Volg alle wedstrijden van uw favoriete ploeg Deinze live en koop nu nog een aangepast abonnement!

Op VRIJDAG 23 OKTOBER om 20 uur is er het volgende topvoetbaltreffen in eigen huis tegen WESTERLO.  De stijgende besmettingscijfers zijn verontrustend en dat bleef niet zonder gevolg. Na overleg en contacten met de verschillende relevante overheden en het Ministeriële Besluit van 18.10.2020, heeft de  Pro League een aangepast clubprotocol vrijgegeven. 

Deinze mag nog maximum 400 toeschouwers ontvangen in twee verschillende compartimenten van telkens 200 personen en dit op basis van bubbels van maximum 4 personen, met afstand van 1,5 m tussen de bubbels, kinderen tot 12 jaar niet inbegrepen. Opgelet, er is een totaal verbod op het nuttigen van drank en voeding. Enkel de sanitaire voorzieningen zijn open. Er zijn twee ingangen: ingang 2 en ingang achteraan. Na de wedstrijd moet iedereen huiswaarts.

Registreren

Enkel supporters met een abonnement kunnen de wedstrijd live volgen. Er is geen losse ticketverkoop!  Maar op voorhand registreren blijft verplicht via de website of op het secretariaat. Zodoende zijn bubbels tot maximum 4 personen mogelijk op de aangegeven plaatsen.

BELANGRIJK: je kan nu nog een aangepast abonnement aanschaffen: € 185 voor de hoofdtribune / € 95 voor tribune C (achter doel). De 1,5 meter afstand en ook de algemene mondmaskerplicht blijft voor iedereen gelden. Verder is er voortaan een algemeen rookverbod dat afgedwongen wordt van bij aankomst in het stadion tot bij vertrek. Om samenscholingen te vermijden, kunnen er immers ook geen rookzones voorzien worden.

De stewards zullen nauw toezien en de supporters wijzen op hun plichten. Voor hardleerse supporters die geen gevolg geven aan de verwittigingen van de stewards zal de politie zelfs verbaliseren op basis van de voetbalwet (Art 21bis). Er zal streng worden opgetreden wie zich niet houdt aan de regels, in het belang van ieders gezondheid. SK Deinze wil hier een voorbeeld stellen.           

Het secretariaat is alle dagen open van  10 tot 18.30 uur en vrijdag van 9 tot 16 uur.         

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq