VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

STIJN DESMET NIEUWE PHYSICAL COACH BIJ KMSK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 09 september 2020

Stijn Desmet is de nieuwe physical coach van KMSK Deinze. De 35-jarige Stijn genoot een opleiding master LO, heeft een verleden als jeugdtrainer bij Cercle Brugge en AA Gent en was tot vorig jaar zelf voetballer bij Damme met wie hij in 1ste en 2de provinciale speelde tot een blessure abrupt een einde maakte aan zijn actieve voetbalcarrière.

Hij werd dit seizoen net als kersvers T1 aangesteld  bij Jong Male VV.  Hij is daar bovenop nog actief in het onderwijs waar hij nu halftijds i.p.v. voltijds lesgeeft in het secundair aan de ivg-school.     Zijn praktijklessen voetbal die hij gaf aan het UGent heeft hij moeten stoppen. Het aanbod van KMSK Deinze kon hij onmogelijk weigeren, daarvoor is Stijn te ambitieus! Toch wel een serieuze belasting maar zeker haalbaar volgens Stijn.

“Ik had al mijn woord gegeven aan Jong Male VV om er trainer te zijn.  We treden aan in 3de provinciale. De vraag van Deinze kwam er pas begin augustus doordat Ward om persoonlijke redenen zijn functie als physical coach stop zette. Ik heb er eigenlijk niet lang moeten over nadenken om deze taak aan te nemen al is het een hele uitdaging om alles te combineren. Kortom, het was toch wel even puzzelen om op korte tijd alles geregeld te krijgen. Maar zo’n unieke kans om bij Deinze te mogen werken op professioneel niveau krijg ik misschien nooit meer” aldus een gemotiveerde Stijn. “Ik ben in een toffe groep terecht gekomen zowel de staf als de spelers en dat maakt dat het allemaal aangenamer werken is” besluit Stijn.  

#DeinzeGoesPRO

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq