ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Nieuw Cashless Payment System!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 16 september 2020

Belangrijke mededeling! Nieuw betaalsysteem CPS

Morgen zaterdag 12 september om 20.45 uur is er de belangrijke wedstrijd tegen RWDM. 600 toeschouwers worden toegelaten in twee verschillende compartimenten en volledig coronaproof. Iedereen wordt een zitplaats toegewezen. Enkele belangrijke praktische zaken willen we graag meegeven.
Vergeet je niet te registreren want anders kom je er onmogelijk in.


Dranken kunnen op de wedstrijd worden afgehaald, één per bubbel, aan de drankstand Corgas of voor wie in het compartiment hoofdtribune zit in de 818 supporterslounge - de vroegere Oranje-Zwart. Dit seizoen werken we volledig met een Cashless Payment System, kortweg CPS. Dus betalen met jetons is niet langer mogelijk. Deze jetons (met een waarde van €2)kunnen wel nog tot eind oktober ingewisseld en op het Cashless betaalsysteem gezet worden.


Uw abonnementskaart kan voortaan ook als betaalkaart gebruikt worden. Elk compartiment beschikt over één oplaadpunt. Hier kan je geld op uw kaart zetten ofwel met Bancontact ofwel cash. Echter aan de Corgas drankstand (ingang 2) is opladen voorlopig enkel mogelijk met cash geld en de oude jetons. In de 818 lounge en de VIP kan het wel met Bancontact.


Maar neem uw voorzorgen en fotografeer uw kaart met nummer. Bij verlies kan op basis van deze uw kaart geblokkeerd worden. Problemen met uw kaart kunnen altijd gemeld worden via CPS@kmskdeinze.be.

Bedankt voor uw begrip
Keep it safe!
We gaan voor de overwinning.
Uw steun is belangrijk.

#DeinzeGoesPro

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq