ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TOPSCORER LENNART MERTENS WORDT BELOOND MET EEN VERBETERD EN VERLENGD CONTRACT!

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 20 augustus 2020

Vorig jaar maakte hij 28 doelpunten en dit op 6 matchen van het einde van de reguliere competitie. Als, indien….we zullen het dus nooit weten hoe uitzonderlijk zijn seizoen zou geweest zijn! Maar hij wordt beloond met een verlengd verblijf én een verbeterd contract, helemaal terecht! Mertens tekende voor 3 jaar met een optie voor één extra jaar. Misschien wel dé belangrijkste transfer tot op heden !

Deinze haalde al heel wat nieuwe spelers binnen. Die zijn noodzakelijk om op dit niveau een rol van betekenis te spelen en zeker als men ambitie heeft. Maar de prestaties van de voorbije drie jaar is niemand ontgaan, ook niet binnen de eigen SK Deinze-familie en al zeker niet bij het bestuur. Het was nu of nooit. Net vóór de start van de competitie morgen in 1B. Het zou zonde zijn geweest om een eigen sterspeler te laten vertrekken. En er waren kapers op de kust!


“Ik ben supergelukkig dat er een wederzijds vertrouwen is. Dit geeft me zeker en vast een boost om me niet voor 100 maar voor 200% in te zetten” aldus een tevreden Lennart. “Ik speel hier graag, de ploegmakkers van de vorige jaren zijn echte vrienden geworden. Laat ons hopen dat de nieuwe spelers zich evengoed en snel kunnen thuisvoelen in ons team want een goede teamspirit is super belangrijk om resultaten te boeken” overtuigt de topscorer aller tijden van Deinze.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq