ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

HET RAD VAN FORTUIN…. DAAR ZIJN ZE: RONALD VARGAS EN RENATO NETO

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 12 augustus 2020

Twee toptransfers zet ambitie KMSK Deinze kracht bij!

Op een nooit eerder geziene wijze in Deinze worden vandaag twee topspelers onthaald, volledig Coronaproof! De voorzitter Denijs Van De Weghe doet het Rad draaien. Bart Kaëll is presentator van dienst. Met de juiste medeklinkers en aankoop van klinkers komen de twee klinkende aanwinsten in beeld: Ronald Vargas en Renato Neto. KMSK Deinze is klaar voor de start van de competitie en steekt haar ambitie niet meer onder stoelen of banken.

Ronald Vargas is 33 en heeft ervaring zat. De Venezolaan kan serieuze adelbrieven voorleggen. Hij speelde zowel voor Club Brugge als voor Anderlecht. Hij groeide tot een van de smaakmakers uit in ons Belgisch voetbal. “Als ik heel eerlijk mag zijn, denk ik dat het op dit moment een goede keuze voor mij is om bij KMSK Deinze te spelen. Het is een club met een zeer mooi project en hoge ambitie. Dat is iets waar ik zeker naar op zoek was.” Motiveerde Ronald Vargas zijn keuze voor KMSK Deinze. “Ik geloof in het team en de staff, die vorig jaar werkelijk superieur was, dat we de droom kunnen waarmaken om deze club naar 1A te brengen. Het einde van mijn loopbaan ziet er opeens heel uitdagend uit!”

De 28-jarige Braziliaan Renato Neto genoot zijn jeugdopleiding bij Sporting Lissabon. Hij speelde met KAA Gent in waarmee hij in het seizoen 2014-‘15 de landstitel behaalde. Zijn afscheid in de Ghelamco Arena deed vele supporters hartzeer want hij was er graag gezien. Nu komt hij ongetwijfeld de harten van de Deinse supporters veroveren. “Ik hoop het team met mijn ervaring verder te helpen. Met deze ervaring help ik ook graag de jongere spelers verder in hun carrière. Ik wil het team helpen groeien in dit project en de ambities van de club waarmaken. Het is mijn droom om nog eens moois te doen in het voetbal, mijn nieuwe club is het ideale podium.”

Onze voorzitter wist het volgende te vertellen na het aantrekken van deze 2 toptransfers: “Ik heb een heel goed gevoel bij Ronald en Renato. We zijn overtuigd dat ze ons kunnen helpen in dit project met hoge ambities. Ze zullen zeker een toegevoegde waarde zijn in deze familiale club. Met deze aanwinsten onderstrepen we nogmaals onze ambities.”

“We zijn heel blij om Ronald en Renato te mogen ontvangen bij de club. Ik ken hen al langer en weet dat het familiale gevoel bij een club belangrijk voor hen is. Dat is iets wat de voorzitter hen zeker kan aanbieden en daarom kiezen ze ook voor KMSK Deinze en het ambitieuze project.” Aldus Kenny Victoor.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq