ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Toon Maebe voor zijn derde seizoen als secretaris en G.C., zorgt voor continuïteit binnen de club !

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 14 juli 2020

Antoine - Toon Maebe is de secretaris en gerechtigde correspondent van KMSK Deinze. Hij is de man van het eerste en het laatste uur. Steeds rustig maar met volle concentratie houdt hij alles nauwlettend onder controle. Zijn job aan de UGent als IT-manager enerzijds en het voetbal anderzijds was voor hem de perfecte combinatie. Hij voetbalde onder meer bij Eendracht Aalter en Lovendegem, waar hij zelfs speler-trainer werd. Kortom hij ademt voetbal want na zijn actieve voetbalcarrière maakte hij de volledige overstap naar het trainerschap. Hij was ook actief als docent aan de trainersschool. Tot de functie van secretaris een nieuw hoofdstuk in het leven van Toon betekende en hem tot op heden met vol enthousiasme aan Deinze bindt.

In 2006 werd Toon T2 onder de hoede van hoofdtrainer Franky Dekenne. Hij bleef dat zes jaar. “Het was leuk werken. Ik stak heel wat energie in die job. Toch betekende de komst van het toenmalig nieuw management einde verhaal voor mij bij Deinze. Jammer want ik deed het bijzonder graag.  Alhoewel ik  liefst op nationaal niveau had willen blijven werken koos ik toch om T1 te worden bij 3de provinciale Eendracht Hansbeke. Het feit dat mijn zoon Wim er voorzitter is, maakte die beslissing gemakkelijker!” aldus Toon.

“Toch keerde ik in 2017 terug naar de club van mijn liefde, KMSK Deinze,  in de functie van TVJO (Technisch Verantwoordelijke JeugdOpleiding). Een jaar later maakte mijn carrière een onverwachte wending toen de positie van  secretaris en gerechtigde correspondent vacant kwam. Het was voorzitter Denijs Van De Weghe die mij overtuigde in die functie te treden, een hele uitdaging bij het begin van mijn pensioen.” vertelt Toon.

De voorzitter zorgde de voorbije maanden voor uitbreiding van het extra-sportieve team. Deze versterking was nodig nu Deinze een complete profclub is.

De aanstelling van Kenny Victoor als COO kwam er als eerste versterking bij. “Voor mij is het belangrijk om te kunnen terugvallen op Toon want hij kent de club als geen ander en zorgt tenslotte voor de continuïteit in deze club” weet Kenny.

Na de operationele directeur kwam er ook nog een jeugddirecteur, commercieel directeur en een communicatiemanager bij. “Ik ben bijzonder gelukkig met deze extra mensen want er komen zoveel taken bij kijken dat dit niet meer door één persoon gedragen kan worden. Denk maar aan het jaarlijkse licentiedossier, spelers die komen en gaan, ticketing, veiligheid, horeca, boekhouding, ongevallendossiers , etc.” zegt Toon.

“De speeltijd is compleet voorbij, zegt men in Brussel, waarbij men vooral doelt op het vlak van organisatie en veiligheid. Ik ben erg benieuwd naar het komende seizoen en welke rol van betekenis we zullen kunnen spelen. Ik heb het volste vertrouwen in onze voorzitter, de spelersgroep, de technische staf en alle medewerkers voor een goed seizoen. Dit vertrouwen zal wel nodig zijn om ons groeiproces succesvol door te komen” besluit onze secretaris.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq