ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Olivier Van de Vijver komt het team versterken !

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 10 juli 2020

#DeinzeGoesPro krijgt vorm

KMSK Deinze blijft zich volop professionaliseren en de voorbereiding voor het seizoen ’20 –’21 draait extra-sportief op volle toeren.

Met Olivier Van de Vijver werd nu ook een commercieel directeur aangeworven.

“Er wordt met man en macht gewerkt op de club om klaar te staan tegen de start van de competitie op 23 augustus. Eerst nam ik Kenny Victoor onder de arm als COO, Peter De Maertelaere als communicatiemanager, Frederik Platteeuw als jeugddirecteur  en nu vind ik met Olivier de ideale commerciële man om dit belangrijk luik in te vullen” verduidelijkt voorzitter en CEO Denijs Van De Weghe.

“Ik ben me terdege bewust van deze zware taak want de overgang naar 1B draagt enorme financiële gevolgen met zich mee” zegt de kersvers commercieel directeur. “Het is voor mij een nieuwe en vooral een extra uitdaging naast Travel Lounge by Xperience in Astene, een reisbureau voor bijzondere en exclusieve reizen op maat, maar ook voor de typische touroperator reizen. Daarnaast beiden wij ook incentives en teambuildings aan.

Boven mijn reiskantoor heb ik op eigen initiatief Meat Pack opgestart, één van de meest exclusieve vergaderzalen in Oost-Vlaanderen.

“De functie van commercieel directeur is perfect combineerbaar met mijn huidige activiteiten” vult Olivier aan.

“De ambitie die de voetbalclub heeft spreekt mij enorm aan. KMSK Deinze is een ambitieuze club waar ondernemers en bedrijven op een aparte en aangename manier elkaar kunnen ontmoeten”.

“Met Olivier hebben we de juiste persoon op de juiste plaats, een perfect huwelijk” besluit COO Kenny Victoor.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq