ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK Deinze haalt ervaring bij Panda’s

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 09 juli 2020

Met Siebe Blondelle weet KMSK Deinze een brok ervaring aan zijn kern toe te voegen.

De 34-jarige verdediger is einde contract bij KAS Eupen waar hij 5 jaar speelde. In het verleden kwam hij ook onder meer nog uit voor Bergen en Waasland-Beveren. Hij maakte de promotie naar 1ste klasse zowel met Bergen als met Eupen. “Ik heb al heel wat matchen op mijn teller staan waarvan de meeste in de Jupiler Pro League. In de verdediging kan ik op verschillende posities worden uitgespeeld. Als linksvoetige heb ik natuurlijk een interessant profiel” weet Siebe. “Ik heb me steeds goed gesoigneerd en kan zeker nog een aantal jaren meedraaien op topniveau. Met Deinze kies ik voor een ambitieuze club met een interessant project en daar wil ik graag deel van uitmaken” aldus Blondelle.

Siebe Blondelle tekende een contract voor 3 jaar.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq