VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KEEPER WILLIAM DUTOIT NAAR DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 03 juli 2020

Doelman William Dutoit komt transfervrij over van KV Oostende waar hij 3 seizoenen speelde. Daarvoor was hij even lang actief bij STVV. Hij kon in 1A blijven. Toch koos hij voor Deinze, een club in 1B.

“Ik zie het zeker niet als een stap terug, integendeel. Het project van KMSK Deinze en de ambitieuze voorzitter trekt me geweldig aan. Ik wil hier meegroeien met deze club en de droom van 1A mee helpen verwezenlijken. Een echte uitdaging” verduidelijkt een gemotiveerde William Dutoit. 

“Ik ben een echte familieman en dit maakte van mij een rustiger, volwassener persoon. Ik blijf echter een sportman met winnaarsmentaliteit en train harder dan ooit! Ik kick op clean sheets” aldus Dutoit. Deinze kan er maar wel bij varen! Hij mag als eerste speler pronken met de nieuwe outfit van Legea, de nieuwe kledijsponsor van KMSK Deinze.

De 31-jarige Fransman William Dutoit tekent een contract voor 3 seizoenen met een optie voor een extra jaar.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq