VR 21.08

19U00

Competitie

KMSK Deinze - Union

Kalender competitie 2020-2021

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 08 juli 2020

Deze namiddag heeft de Pro League samen met rechtenhouder Eleven Sports de kalender voor ons eerste seizoen in Eerste Klasse B bekend gemaakt. We beginnen aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen RWD Molenbeek op zondag 23 augustus om 16 uur.

Nieuw voor onze club is dat nog niet alle wedstrijddata gekend zijn. Deze effectieve tijdstippen worden stapsgewijs gedurende het kampioenschap vastgelegd. Momenteel liggen de eerste 4 speeldagen vast.

Op speeldag 2 gaan we op bezoek bij de andere nieuwkomer Seraing. Nadien ontvangen we thuis Lommel SK. Je kan de volledige kalender bekijken via Seizoen -> Competitie

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed MIG Motors Declercq Delikip Johan Desmet Versele-Laga AB Inbev Messer Rabotvins