VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Soufiane is de tweede aanwinst

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 12 juni 2020

Soufiane El Banouhi, een 27-jarige verdediger ondertekende vandaag een contract bij ons voor twee seizoenen. Hij was einde contract bij Union Sint-Gilles. “Het is een verdediger die op alle posities uit de voeten kan” verklaart trainer David Gevaert.

“Wij hebben hem uitvoerig gescout en zijn overtuigd van zijn kunnen” aldus de trainer nog.

Natuurlijk zal ik mijn plaats in het elftal moeten afdwingen” weet een gemotiveerde Soufiane te vertellen. “Ik ben Belg, een echte Brusselaar. Vorig seizoen werd ik uitgeleend aan Lommel” zegt onze aanwinst. “Ik ken bij Deinze Arnaud De Greef, speelde samen met Mehdi Tarfi bij FC Brussels en ook zeker Flavien Le Postollec, hij was mijn kapitein bij OHL nog vóór ik voor Union uitkwam. Mede dankzij Flavien ben ik overtuigd van mijn keuze voor Deinze” zegt Souf – want zo wordt hij wel meest aangesproken. “Mijn eerste kwaliteit is verdedigen, ik hou van stevige duels maar af en toe komt mijn offensief temperament boven om op het ‘goede moment’ op te rukken” aldus nog Souf, die zich vlot in het Nederlands weet uit te drukken.  

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq