ZA 07.03

19U30

Competitie

Dessel Sport - KMSK Deinze

KMSK DEINZE bereidt de toekomst voor !!!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 20 maart 2020

Soms hebben we het gevoel dat de wereld stilstaat of een beetje eindigt. Niets is minder waar. Onze Belgische overheid, alle zorgdiensten en een ernstig burgergevoel zullen ervoor zorgen dat we snel uit deze slow-motion-wereld geraken en met SK Deinze in 5de versnelling de toekomst aanvallen. We mogen, met de huidige sportieve situatie, ambitie hebben om ons volgend seizoen een profclub te noemen en te spelen in 1B. Wanneer we dit zullen weten is nu nog koffiedik kijken, maar de dag komt dat we “profclub” zijn en dat bereiden we nu al best voor.

NIEUW STADION

Het prestigieuze vastgoedproject - zeg maar nieuw stadion - krijgt definitief zijn vorm, specialisten leggen de laatste hand aan de licentieaanvraag en heel oranje-zwart hunkert naar de promotie.

Voorzitter/CEO Denijs Van De Weghe werkt ondertussen in alle stilte aan zijn “New Look Profclub”.

“Onze supporters mogen gerust zijn. Het coronavirus tempert onze ambitie niet, wij willen zo snel mogelijk zeker zijn van de promotie, sportief een sterke kern op poten zetten en de huidige, trouwe, sterke medewerkersploeg met enkele professionals versterken”, vertelt onze voorzitter.

 

KENNY VICTOOR

Ondertussen voert de voorzitter de daad bij het woord. In het organigram plaatst de voorzitter zich als CEO aan het hoofd van KMSK Deinze. Toon Maebe blijft als gerechtelijk correspondent/secretaris maar vanaf 15 maart kwam er extra-sportief  een eerste versterking aan boord, Kenny Victoor (32 jaar). Hij wordt COO, Chief Operating Officer of operationeel directeur, zeg maar dat hij één van de rechterhanden van de voorzitter wordt.

Kenny Victoor was de laatste zes jaar in dienst bij KV Oostende en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging : “Mogen deelnemen aan dit ambitieus plan is  voor mij een godsgeschenk, een unieke kans die ik met twee handen wil pakken. Het klikt met de voorzitter en ik stel graag mijn ervaring  die ik opdeed bij KVO in de Jupiler Pro League ter beschikking van mijn nieuwe club. Ik wil zo snel mogelijk mijn collega’s leren kennen en nu de eerste maanden tot aan het nieuwe seizoen in stilte hard werken om met een stevige structuur het profvoetbal in Deinze te brengen”.

Voorzitter/CEO en COO verkiezen aangezien de omstandigheden,  nu in alle rust verder te werken en straks bij meer definitiever nieuws een presentatie te geven van “KSK DEINZE NEW LOOK”  !!!

Denk dat elke Deinze-supporter, partner, medewerker, sympathisant uitkijkt naar deze “New Look”!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed MIG Motors Declercq Delikip Johan Desmet Versele-Laga AB Inbev Messer Rabotvins