ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Kampioen 2019-2020

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

We vernamen op vrijdag 27 maart dat we kampioen geworden zijn van eerste amateur klasse in het seizoen 2019-2020. YES, wat een seizoen en helaas wat een afsluiter. Wij hadden uiteraard graag op een normale manier kampioen gespeeld, pitch-invasion met de supporters gedaan, de cafés van Deinze afgeschuimd en met bootjes op de Leie rondgevaren om onze supporters te groeten.

Bedankt

Bedankt iedereen om er zo een fijn seizoen van gemaakt te hebben. Bedankt andere ploegen uit de eerste amateurreeks die het ons gunnen. Bedankt supporters, staff, eerste ploeg, partners en vrijwilligers hopelijk zien we jullie in augustus terug op en rond het veld.

Het kampioenenfeest volgt zeker nog na de coronacrisis! Momenteel kunnen we er nog geen datum op kleven maar vieren zullen we zeker op gepaste wijze doen!

Jeugd- en amateur competities definitief stopgezet

Onze crisiscel corona heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet.

  • Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement    
  • Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal   
  • Nog geen beslissing over profvoetbal

De crisiscel corona van de KBVB, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam op 27 maart 2020 in de voormiddag virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.

De crisiscel nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke, maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.

Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal. Niet voor het competitief voetbal, niet voor het recreatief voetbal, niet voor het Futsal en ook niet voor het Minivoetbal.

De Women’s Super League en alle andere vrouwencompetities vallen onder dezelfde regeling.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq