VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Mededeling aan onze supporters

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 24 januari 2020

Wij vragen onze fans de regels te respecteren. Haat, discriminatie en racisme kunnen we niet toelaten in ons stadion of in de bezoekende stadions. Ludieke en creatieve acties en liederen stimuleren we des te meer. Daarin zijn we goed en daarin moeten we ons blijven onderscheiden. Onze familieclub verbindt supporters en spelers van welke achtergrond dan ook. We roepen onze supporters - die alom worden geprezen als één van de beste van 1ste amateur klasse - op om dit gedrag van enkelingen niet te toleren. Spreek hen erop aan of meld het aan de club. #FootballForAll

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq